Merison Amsterdam

Mood makers

.012

Showtime!

In Amsterdam heeft mr. Voss in een bestaande hal een kantoor met showroom mogen vormgeven. Een stoere, maar toch warme uitstraling aansluitend bij de geshowde home&lifestyle producten van diverse gerenomeerde merken. Basis voor de maatwerk meubels was het FRAME systeem, waarvan hier grote showkasten en dressoirs zijn gemaakt. Mr. Voss is bijzonder trots op het resultaat!

Brand Loyalty Shanghai

Chinees werken!

.011

热烈欢迎

Het is even wennen om te werken op een plek waar vrijwel niemand Engels spreekt. Mr. Voss is afgereisd naar China om in downtown Shanghai een kantoor te realiseren. Een geweldige ervaring! Een tiental Chinese meubelmakers aan de slag met de maatwerk meubels, veel discussies in het Chinees, maar wederom een fantastisch resultaat! En ook verstond mr. Voss nog geen 1% van alles wat gezegd werd, het Chinese enthousiasme over het comfortabele, warme interieur was meer dan 100%.

Als het aan mr. Voss ligt leert hij toch maar Chinees en volgen er nog vele projecten in het verre Oosten!

Brand Loyalty Hong Kong

Midden in de metropool

.010

Mr. Voss goes Asia!

Hong Kong, dat was wel even een cultuurschok. Maar ondanks alle verschillen in cultuur, taal en (bouw)gewoontes heeft mr. Voss met veel plezier dit prachtige kantoor over 2 verdiepingen in down-town Hong Kong ontworpen en gerealiseerd! Eerlijk gezegd, de afstemming met lokale partijen, het verschepen en de installatie met lokale meubelmakers waren uitdagingen. Maar daar houdt mr. Voss wel van!

En het resultaat mag er zijn. Een open en licht kantoor, dat door een slimme schakeling van meubels zeker voor Aziatische begrippen erg ruim aanvoelt. Een prettige werkplek. Daar doet mr. Voss het voor!

PrO de Brug

Niet zomaar een school

.009

Excellent interieur voor excellente school

De Brug is een bijzondere school. Een kleine school voor Praktijkonderwijs, waarin de leerlingen echt centraal staan. Een school die het erg goed doet, maar qua gebouw en inrichting wel een inhaalslag te maken had.

Mr. Voss heeft met de nieuwe inrichting van aula en de personeelsruimte de verbouwing, uitgevoerd door architectuurbureau Voss, perfect afgemaakt. Centraal in de aula staat de SPLASH. Vanaf dag 1 favoriet bij leerlingen en docenten! Zowel tijdens pauzes als tijdens lessen en tussenuren wordt deze tafel intensief gebruikt. Zo ziet mr. Voss het graag!

Brand Loyalty Parijs

Werken in de stad van de liefde

.008

Enchanté, moi c'est Monsieur Voss

In Parijs was mr. Voss al vaak geweest, maar gewerkt had hij er nog nooit. De opdracht voor de inrichting van dit kantoor was een fantastische mogelijkheid om midden in de stad van mode en design een mr. Voss ontwerp te realiseren! En het was natuurlijk even spannend, maar het Eindhovense design van mr. Voss wordt ook door de Parisiens en Parisiennes gewaardeerd.

En garde la France, nous voici!

 

Precima Den Bosch

Not just another office

.007

Office with a view

De locatie van dit kantoor op de 5e verdieping aan de rand van het centrum van Den Bosch is geweldig. Maar niet alleen het uizicht maakt een werkplek fijn. Ook hier heeft mr. Voss met het gebruik van het SOLID bureau en LOVE WOOD tafels een werkplek weten te maken waar je elke ochtend graag naar toe gaat! 

Watt Smart Center

Nieuw restaurant

.006

Een nieuwe start

Ontmoeten is de beste manier om elkaar te leren kennen. Dat geldt dus zeker ook in een bedrijfsverzamelgebouw. Toen mr. Voss bij dit project werd betrokken was zijn eerste actie het nieuw vorm te geven restaurant flink te vergroten. Dit was bij uitstek de plek om niet alleen te lunchen, maar ook te overleggen, vergaderen en vooral te ontmoeten.

De prachtige tafels die mr. Voss hier geleverd heeft zorgen voor een comfortabele sfeer. Een ruimte die uitnodigt het gesprek aan te gaan!

Brand Loyalty Frankfurt

Een sportief kantoor

.005

Werk en ontspanning

De locatie en decor van dit kantoor zorgt meteen voor een bijzondere sfeer. Het is gevestigd in een oud Duits openlucht zwembad restaurant uit de jaren '20. En wat misschien nog wel het meest bijzonder is, het zwembad ligt er nog steeds naast. Zo komen werk en ontspanning wel heel dicht bij elkaar. Het inspireerde mr. Voss tot de PINGPONG vergadertafel.

Het deels orginele, deels door architectuurbureau Voss uitgebreide, pand vormt een prachtige achtergrond waar de meubels van mr. Voss uitstekend tot hun recht komen. Modern, maar ook warm en comfortabel. Een project waar mr. Voss trots op is!

Start Foundation

Herinrichting kantoor

.004

Zitten in stijl

In deze herinrichting van het kantoor van Start Foundation door architectuurbureau Voss, heeft mr. Voss een prachtige tafel met bijbehorende stoelen geleverd. Zo wil iedereen wel zitten toch? 

Atelier mr. Voss

Mr. Voss' thuisbasis

.003

Home is where the heart is

Een eigen plek. Daar was mr. Voss aan toe. Een plek waar hij kom laten zien wie hij is. Wat hij mooi vindt! In het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven vond hij een prachtige ruimte. Deze transformeerde hij compleet tot zijn eigen thuis. Een atelier en showroom, maar vooral ook een ontmoetingsplek.

Kom er langs en maak er kennis met mr. Voss!

Philips High Tech Campus

Prettig ontmoeten

.002

Huiselijkheid in een kantoorkolos

Voor Philips op de High Tech Campus in Eindhoven heeft mr. Voss verschillende projecten mogen doen. De herinrichting van deze coffeecorner is er daar een van. Wat mr. Voss miste in de grote kantoorkolossen was huiselijkheid en warmte. Door het gebruik van mooie grote hanglampen, een warm vloerkleed en natuurlijk een prachtige LOVE WOOD tafel is er nu echt ruimte voor ontmoeting en contact gemaakt. 

Brand Loyalty HQ

Een kantoor naar mr. Voss' hart

.001

In balans

Aan dit eerste project heeft mr. Voss met heel veel plezier gewerkt. Een groot kantoor dat warm, huiselijk én professioneel moet aanvoelen. Dat is koren op de molen van mr. Voss. Zelf denkt mr. Voss dat dit zijn meesterproef was. En aan de reacties van de gebruikers en bezoekers te horen, is hij geslaagd!

Het kantoor voor 250 mensen met open kantoorruimtes, overlegplekken, een groot restaurant met 3 sferen, een auditorium heeft mr. Voss, samen met architectuurbureau Voss het hele interieurontwerp gemaakt en de inrichting samengesteld. En daar zijn ook de nodige mr. Voss producten in terug te vinden. Resultaat; een open, uitnodigende sfeer, helemaal in balans.